Logo
Print this page

Makedonya, Türkvizyon'da birincilik bekliyor

Tataristan'ın Kazan şehrinde ikincisi düzenlenecek olan "Türkvizyon" şarkı yarışmasında Makedonya'yı temsil edecek olan Kaan Mazhar, Devlet Bakanı Furkan Çako'yla basın toplantısı düzenledi.

 

Bakan Çako, "Kazan'dan döndüğümüzde inşallah birinciliği duyurmak için yine sizinle birlikte oluruz" ifadelerini kullandı.

"Yolumu Bulurum" şarkısıyla, Makedonya Türklerini Kazan'da temsil etmekten guru duyduğunu söyleyen Kaan Mazhar, "Güzel bir şarkı yaptığımıza inanıyorum. Klipimizi, Makedonya'yı tanıtmak adına Üsküp ve Ohri'de çektik" derken, sponsorlara teşekkür etti. Mazhar, "İnşallah iyi bir neticeyle sizin karşınızda olacağız" dedi.

Şarkının aranjörü Darko Dimitrov, şarkı ve klipin beğenileceğine olan inancını dile getirirken, Makedonya'nın tanıtılması için bu etkinliğin büyük bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi.

Bestesi Kaan Mazhar'a ait olan "Yolumu Bulurum" isimli şarkı, İstanbul'daki önde gelen ses stüdyolarında kaydedildi.

Makedonya Devlet Bakanlığı, Halkbank Makedonya, Stone Bridge Oteli, Ramstore, Makedonya Türkiye Ticaret Odası (MATTO), ve MRT Türkçe Kaan Mazhar'ın sponsorluğunu yapmakta.

Türkvizyon şarkı yarışması, 18-22 Kasım tarihleri arasında Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak seçilen Kazan şehrinde gerçekleşecek. Geçen yıl Eskişehir'de birincisi düzenlenen şarkı yarışmasında Makedonya'yı İka Yusuf temsil etmişti.

 

 

Alıntı: Yeni Balkan Gazetesi

Last modified onThursday, 13 November 2014 18:22
Telif Hakkı 2005-2015 © Vrapciste.COM. Vrapçiştenin Resmi Web Sitesi!