Logo
Print this page

Yahya Kemal Koleji artık Ustrumca'da


Üsküp, Gostivar ve Struga'nın ardından Yahya Kemal Kolejleri bu yıl Doğu Makedonya'da bulunan Ustrumca şehrinde de bir okul açarak, eğitim hizmeti vermeye başlayacak.

Ustrumca Belediyesi ile anlaşma sağlayan Yahya Kemal Kolejleri, 2010/2011 eğitim yılında Ustrumca’nın eski kreşlerinden birinde eğitim verecek.

Bu vesileyle, Yahya Kemal Koleji yöneticileri Ustrumca’nın önde gelenleri, belediye sorumluları ve eğitim görevlileriyle akşam yemeğinde buluştu. Tanışma yemeğe katılan davetliler, Kolejin Ustrumca’da açılmasını dört gözle beklediklerini ve çok memnun olduklarını belirttiler. 

Yemeğe Ustrumca Belediyesi Genel Sekreteri Kiril Partalov, Ustrumca Belediyesi Eğitim Sorumlusu Sonya Çurlinova, Radoviş, Valandovo ve Gevgeli bölgesinin okul müdürleri de katıldı.

Yahya Kemal Koleji Genel Müdürü Yakup Arslan yaptığı konuşmada her başlangıcın zor olduğunu, fakat bölge halkının okula yardımcı olacaklarını ve okulun açılmasında bölge halkının istekleri doğruldusunda olduğunu belirtti.

Ustrumca Türklerinden Avdo İsmailov, üç çoçuğunun Kolej mezunu olduğunu ve verilen eğitim ve disiplinden çok memnun olduklarını vurgulayarak Kolejin Ustrumca'da açılmasının bölgeye çok şey kazandıracağını söyledi.

Yahya Kemal Kolejleri tarafından verilen tanışma yemeğine yerel basının ilgisi çok büyüktü.NİYAZİ İSMAİL,USTRUMCA

Last modified onFriday, 31 October 2014 22:18
Telif Hakkı 2005-2015 © Vrapciste.COM. Vrapçiştenin Resmi Web Sitesi!