Logo
Print this page

Müzik Okulunda Yangın Çıktı

Kalkandelen şehrindeki 'Todor Skaloski 'Tetoes' Müzik Okulunda gece saatlerinde çıkan yangında binanın büyük bir kısmı hasar gördü.

Kalkandelen şehrindeki 'Todor Skaloski 'Tetoes' Müzik Okulunda gece saatlerinde çıkan yangında binanın büyük bir kısmı hasar gördü. Okul Müdürü Simona Zafirovska 'nın odasında çıkan yangın kısa sürede yayıldı.

Akşam mesai bitiminde okul müdürü odasından çıktıktan 15 dakika sonra odada yangın çıktı. Zamanında müdahale edilerek öğrenciler, öğretmenler ve diğer görevliler okul binasından dışarı çıkarılarak can kaybı önlendi. İtfaiye ekipleri kısa zamanda olay yerine gelerek yangını söndürmeyi başardı. Okul idarecilerin bulunduğu bina kullanılamaz hale geldi.

Olay yerine gelen Okul Müdürü Zafirovska, odasını terk ettikten sonra yangının çıktığını doğruladı. Bilgisayarı açık bıraktığını söyleyen Zafirovska, binada elektrik kablolaların çok eski olduğunu ve bir arızadan dolayı yangının çıkabileceğini belirtti.

İtfaiye yetkilisi olay yerine kısa zamanda gelerek müdahale ettiklerini ve bir arabayla bina yanında her ihtimale karşı nöbet tutacaklarını açıkladı.

Last modified onFriday, 31 October 2014 21:56
Telif Hakkı 2005-2015 © Vrapciste.COM. Vrapçiştenin Resmi Web Sitesi!