Logo
Print this page

Türk Demokratik Partisi’nin Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı Düzenledi

TDP MYK'sında memurların işe alınımı konusu ele alındı. Bu bağlamda; hem geçtiğimiz ay açılan polis memurları ilanında, hem de önümüzdeki ay hükümet tarafından açılacak olan yeni devlet memurlarının işe alınımı ilanı ile ilgili, partinin gereken çalışmaları yapması ve ilanlarda Türklerin hakça temsil edilmesi konularında çalışmaları takip etme kararı alındı.

 

Saygıdeğer Basın Mensupları,

 

8 Kasım 2014 tarihinde Türk Demokratik Partisi’nin Merkez Yönetim Kurulu toplantısı düzenlenmiştir. Toplantının başında bir önceki toplantı tutanağının oy birliği ile kabul edildiği toplantıda, dört  nokta üzerinde tartışılmıştır.

Birinci nokta olarak; Türk Demokratik Partisi’nin 2015 yılı yol haritasının belirlenmesi konusu ele alınmıştır. Bu bağlamda; Kasım ayı içerisinde ilk olarak parti yöneticileri ile bir toplantı düzenlenecek ve onlardan çalışma modelleri ile yaptıkları çalışmalar hakkında raporun yanında, 2015 yılı ile ilgili programlarını sunmalarını gerekecektir.

 

Onun yanında; Kasım ayı sonunda tüm Makedonya’daki meclis üyelerimizin, Belediye Başkanı ile Başkan yardımcıları, okul müdür ile müdür yardımcıları ile toplantı düzenlenecek ve yukarıda sözü geçen konular hakkında onlar ile de görüşülecektir.

 

Son toplantı olarak da Aralık ayı içerisinde TDP’nin tüm şube başkanları ile ortak toplantı düzenlenecektir ve onlardan da parti programı ile ilgili düşünce ve fikirler alınacaktır.

Bunun yanında, bundan sonra ilgi gösterecek olan bölgelerde parti Merkez Yönetim Kurulu toplantısının düzenlenmesine de karar verilmiştir.

 

İkinci nokta olarak yeni memurların işe alınımı konusu ele alınmıştır. Bu bağlamda; hem geçtiğimiz ay açılan polis memurları ilanında, hem de önümüzdeki ay hükümet tarafından açılacak olan yeni devlet memurlarının işe alınımı ilanı ile ilgili, partinin gereken çalışmaları yapması ve ilanlarda Türklerin hakça temsil edilmesi konularında çalışmaları takip etme kararı alınmıştır.

 

Üçüncü nokta olarak; şu ana kadar işe alınmış olan devlet memurlarının atamaları ele alınmıştır. Bu bağlamda; şu ana kadar işe alınmış Türk devlet memurlarının buyuk oranda atamalarınin yapılıp işe başladığı ortaya çıkmıştır, geriye kalan oranin da en kısa zamanda atamalarının yapılması için ise gereken çalışmaların yapıldığı ve bunların da en geç Şubat ayına kadar atanmalarının  yapılması beklendiği bilgisi verilmiştir.

 

Son olarak da, Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim, 10 Kasım saat 14:00’te Merkez Jupa’da dikilmiş olan Mustafa Kemal Atatürk heykelinin açılması programının hazırlandığını bildirmiştir. Fırsattan istifade Merkez Jupa programına tüm halkımızı davet etmekteyiz.

 

Türk Demokratik Partisi

Basın Dairesi

Telif Hakkı 2005-2015 © Vrapciste.COM. Vrapçiştenin Resmi Web Sitesi!